Cursus

Het CHTA biedt een solide online beginnerscursus aan die eventueel vervolgd kan worden met nog twee les “jaren”voor een complete totaalopleiding.

Je bepaalt je eigen tempo, en krijgt na beantwoording van de vragen bij elke les meteen de link voor de volgende les toegestuurd. De kosten voor de beginnerscursus: 239,00 euro voor 24 lessen (je mag ook met de helft beginnen als je het eerst uit wilt proberen).

Als je nog niets van astrologie weet is het heel moeilijk om te kiezen welke cursus het beste bij je past, of welke cursus echt goed is.  Dit laatste valt zo 1,2,3 niet te beoordelen voor een leek, en daarom moet je op je intuitie afgaan.  Het mooiste is om een proefles te volgen en daarom bieden we je de mogelijkheid om de inleidende les van deze cursus als proef te ontvangen (gratis), om te kijken of het gedachtengoed van waaruit lesgegeven wordt bij je past.

Stuur gewoon een reactie via het formulier hieronder om de proefles aan te vragen (zeg wel even dat het om een proefles gaat:-) We zullen de aanvragen overigens niet publiceren op deze pagina, maak je daarover geen zorgen (elke reactie moet namelijk eerst goedgekeurd worden door de webmaster:-)

Het CHTA heeft ook een emaillijst waar de meeste cursisten op aangesloten zijn (alles door elkaar, beginners, gevorderden en zelfs afgestudeerden), en er zijn plannen om volgend jaar via videoconferencing de emailcursus aan te vullen.

De cursus wordt begeleid door Joyce Hoen (diploma Faculty of Astrological Studies, London, en Certified Astrological Professional ISAR (International Society of Astrological Research), in het 1e en 3e jaar, en in het 2e jaar door Jan van der Velde, DipCHTA.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s